LAN / WAN Bezbednost - Povezivanje računara na mrežu značajno povećava rizik. Mreže povezuju veliki broj korisnika radi deljenja informacija i resursa, ali mrežna bezbednost zavisi  u velikoj meri od kooperativnosti svakog korisnika. Bezbednost je jaka koliko i najslabija veza. Studije su pokazale da se većina zloupotreba i prevara izvodi od strane autorizovanih korisnika, a ne sa strane. Kako broj LAN-ova i WAN-ova raste, isplativa bazbednosna rešenja postaju još više značajna da spreče prevare, gubitak podataka, zloupotrebu i da se izbegnu neprijatnostnosti.
Video Nadzor - Ako Vam je potrebno praćenje lokacije u realnom vremenu, i ako želite da snimite šta se dešava kada ne možete da pratite konstantno na monitoru--sistem video nadzora je apsolutono najbolja opcija.
Data Center Bezbednost - Vaš data center čuva kritične podatke i sadrži Vašu bazičnu imovinu, uključujući informacije o klijentima, intelektualnu svojinu i ostale kritične-poslovne podatke. I sa novim trendovima kao što su Big Data, bring-your-own-device (BYOD) mobilnost  i globalna online saradnja što je izazvalo eksploziju podataka, data center će samo postati još važniji za vašu organizaciju i nastaviće da bude meta naprednih malware i drugih cyber napada.
ATM Bezbednost - Uz današnje bankarsko okruženje zavisno više nego ikada od praktičnosti i poverenja, nema mesta za kompromis kada se radi o bezbednosti vašeg self-service kanala. Self-service industrija zahteva novi, prilagođen pristup IT bezbednosti za ATM-ove i upravljanje preduzećem koje adresira sve potencijalne pretnje (poznate i nepoznate)  i takođe štiti od rastućeg problema neusklađenosti, sve dok obezbeđuje da performanse ATM uređaja ostanu nepromenjene.