Dizajn Tehničkih Rešenja - Dizajn tehničkih rešenja identifikuje i definiše kako će rešenje funkcionisati iz tehničke perspektive. Od konsaltinga do specifikacije rešenja, naš tim će obezbediti tehnološku podršku kako bi se dizajniralo najefikasnije rešenje.
Instalacija i Održavanje - Obezbeđujemo kompletnu instalaciju, puštanje u radi i održavanje za sve proizvode i sisteme. Možemo postaviti tekuće, planirane, preventativne programe održavanja koji odgovaraju potrebama Vašeg poslovanja ili možemo obezbediti reaktivnu uslugu održavanja. Bez obzira na Vaše zahteve radićemo sa Vama da osiguramo da Vaš program održavanja ispunjava zahteve Vaše mreže. Naša usluga instalacije obezbeđuje da svi proizvodi i oprema budu pravilno i sigurno instalirani na odgovarajućim lokacijama, u potpunosti u skladu sa zahtevima korisnika. Imamo kompletno opremljenu radionicu gde naši kvalifikovani tehničari servisiraju i popravljaju našu opremu i opremu naših klijenata.
Iznajmljivanje Sistema - Donosimo vam "ključ u ruke" rešenja za infrastrukturu i aplikacije.
Konsultantske Usluge - Naše konsultantske uslugese fokusiraju na najkritičnijim pitanjima i mogućnostima naših klijenata. Pomažemo Vam da prevaziđete konkurenciju, uspešno upravljate korisničkim očekivanjima, profitabilno upravljate ugovorima, i zadržite i razvijete najbolje talente.