Hibridna IP/TDM KorporativnaTelefonija - TND TeamSolutions pomaže svojim partnerima da definišu najbolji način komunikacije u svojoj kompaniji kako bi poboljšali svoje poslovanje. Naš zadatak je da ponudimo pouzdano rešenje,svetskih proizvodjača, a kvalitetnom implementacijom i održavanjem obezbedimo da korporativna komunikacija bude pozdana, kvalitetna i ekonomična. 

Servisi Integrisane Komunikacije - Više nije samo dovoljno komunicirati u okvirima svoje kompanije koristeci tradicionalnu telefoniju, već nas način poslovanja forsira da moramo biti u kontaktu sa svim potrebnim resursima kako u kancelariji tako i kada smo u pokretu. Unified Communication servisi nam omogućavaju da u svakom trenutku koristeći sve uredjaje koji su nam dostupni, kao što su pametni telefoni, tableti ili PC-jevi, budemo uvek dostupni za telefonski razgovor, video poziv, chat-ovanje ili da preslušamo govornu postu do toga da u hodu brzo organizujemo audio/video konferenciju i tokom nje rezmenimo važne dokumente. TND TeamSolutions je partner na koga se svaka kompanija može osloniti da dizajnira i implementira ovakvo rešenje, koje bi najbezbednije i najoptimalnije omogućilo ovakav vid komunikacije.

Kontakt Centar Rešenja - Svaki kontakt centar u cilju pružanja kvalitetne, pouzdane i brze usluge svojim klijentima mora biti pravilno dizajniran, dimenzionisan i proširiv kako u vidu kapaciteta tako i u vidu servisa koje treba da pruži. Naša rešenja mogu biti dimenzionisana kako za male kompanije sa osnovnim potrebama tako i za velike najzahtevnije korisnike koji zele da koriste razlicite nacine komunikacije sa korisnicima kao sto su Web-Chat, Mail, Voice-over-Web itd. Ovakav složen komunikacioni sistem zahteva ozbiljno planiranje i strucnost aTND TeamSolutions je u stanju da u potpunosti ispuni sve zahteve klijenata sa posebnim akcentom na pružanje podrške za period posle instalacije kao neophodne usluge za ovakav vazan servis jedne kompanije. 

Video/Audio Konferencije - Audio/Video konferencije pomažu organizacijama da koristeći nove tehnoligije olakšaju saradnju zaposlenih kao i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Širom sveta kompanije prevazilaze velike distance koristeći bezbedne komunikacione kanale kao sto su glas i video kako bi se povećala produktivnost, brže reagovalo na novonastale situacije u poslovanju i smanjili troškovi putovanja. TND TeamSolutions svojim poslovnim partnerima pruža fleksibilna rešenja za kolaboraciju u bilo kom okruženju tako da se pruži najbolji korisnički doživljaj a pri tom garantuje bezbednost i pouzdanost u komunkaciji.

Mrežno Kabliranje - TND TeamSolutions sa svojim iskustvom i koristeći renomirane proizvodjače pasivne opreme za kabliranje i instalaciju, može da ispuni i najzahtevnije zahteve klijenata kada je u pitanju pustanje bakarne ili optičke mrežne infrastrukture. Ovo je segment u komunikacionoj arhitekturi na koji treba da se obrati posebna pažnja jer od njenog kvaliteta zavisi kvalitet cele komunikacije.